Telinevoimistelu

Terveiset telineiltä! Wisan telinevoimisteluharrastus alkoi vuonna 1987 ja jatkui vuoteen 2018 asti. Valitettavasti toiminta jouduttiin lopettamaan ohjaajapulan vuoksi.
Osallistujamäärät ovat vaihdelleet vuosien varrella, viime vuosina osallistujia on ollut parisenkymmentä kahdessa eri ryhmässä.
Toiminta on keskittynyt lasten perusliikunnan kehittämiseen, kilpailutoimintaa on rajoittanut mm. ajanmukaisten välineiden ja kunnon tilan puute, Kirkonseudun hyppypukitkin ovat ilmeisesti 50-luvun mallia.
Jokaisen harjoituksen alkajaisiksi on tila rakennettava, rekit, pukit, matot, puomit, patjat kannettava ja taas lopuksi purettava.

Lähes kaikki pitävätkin telinevoimistelua erinomaisena pohjana mille tahansa lajille.
Esimerkkinä mainittakoon Harjavallan Jymyn mäkihyppymiehet ja Otto Länsineva, joka harjoitteli Wisan telinevoimistelussa vuosia, minkä jälkeen siirtyi breakdanceen ja SM-voittajan tittelin saikin tuota pikaa.
Telinevoimistelu antoi näihin valmiudet.
Arkipäivän tilanteissakin telinevoimistelusta on hyötyä. Se kasvattaa voimaa ja ketteryyttä, sekä lisää notkeutta ja jäntevyyttä.Telinevoimistelua 5-10v. Viikkalan koululla tiistaisin 16.45-17.45. Lisätietoa:

p. 0505110303/ Terhi